GEA College    infodesk@gea-college.si   +386 1 5881 325

O certifikatu

Certifikat za digitalni marketing

MEDNARODNO PRIZNAN CERTIFIKAT

Po opravljenem izobraževanju in izpitu boste pridobili certifikat, ki je primerljiv z 5. ravnjo kvalifikacije po EOK (Evropsko ogrodje kvalifikacij).

SVETOVNI STANDARD

Digital Marketing Institute postavlja svetovni standard za certificiranje na področju digitalnega marketinga. Podelili so več certifikatov, ki potrjujejo doseganje enotnega standarda digitalnega izobraževanja, kot kateri koli drugi certifikacijski organ. Lahko se pohvalijo z več kot 18.000 strokovnjakov v več kot 80 državah, ki so pridobili njihov certifikat.

POTRJENA VSEBINA PROGRAMA

Industry Advisory Council, ki zastopa največje in najvplivnejše blagovne znamke v digitalnem svetu, potrjuje vsebino vseh programov Digital Marketing Institute. Z rednimi strokovnimi pregledi in priporočili Industry Advisory Council zagotavlja, da so certificirani strokovnjaki pridobili najnovejša znanja in veščine s področja digitalnega marketinga. Ta posvetovalni odbor vključuje strokovnjake iz podjetij: Google, Facebook, LinkedIn, Twitter in Microsoft.

ZADNJE OBJAVE IZ BLOGA

Zakaj potrebuješ digitalni marketing?

Že leta 2015 je splet prehitel televizijo in postal največji oglaševalski medij v Evropi. Slovenija pa se je v istem letu znašla na 4. mestu lestvice med desetimi evropskimi državami z najhitreje rastočim trgom spletnega oglaševanja.
62% direktorjev marketinga se strinjajo, da je znanje digitalnega marketinga najbolj iskano in zaželeno med člani marketinškega tima. Skoraj polovica (45%) pa jih meni, da je takšno znanje najtežje najti pri sestavljanju marketinškega tima.
Zadovoljite potrebe oglaševalskega trga, ki je lačen strokovnjakov digitalnega marketinga. Ne odlašajte, postanite certificiran strokovnjak digitalnega marketinga in osvojite digitalni svet.

Zakaj izbrati Digital Marketing Institute program?

53 urno intenzivno izobraževanje digitalnega marketinga je idealna izbira za vse, ki želijo nadgraditi svoje znanje in s tem osvojiti digitalni svet. Bistvenega pomena je za vse, ki želijo začeti svojo kariero na področju digitalnega marketinga. Priporočljiv je tudi za specialiste, ki delajo na področju marketinga, prodaje in PR-ja. Prav tako je koristen za ustanovitelje startupov in lastnike manjših ali večjih podjetij.
Osvojili boste ključna in najbolj iskana specialistična znanja na področju digitalnega marketinga: od mobilnega in e-mail marketinga do upravljanja z družabnimi omrežji in priprave ter izvedbe digitalnih marketinških strategij.

GEA College, Dunajska 156, 1000 Ljubljana

E-pošta: infodesk@gea-college.si

Telefon: +386 1 5881 325

SPREMLJAJTE NAS TUDI NA:

top
© 2022 GEA College  - Izdelava in vzdrževanje: Izdelava spletnih strani, Optimizacija spletnih strani, Vzdrževanje spletne strani