GEA College    infodesk@gea-college.si   +386 1 5881 325

Informativna prijava – certifikat za digitalni marketing

Certifikat za digitalni marketing

Informativna prijava

Želiš se prijaviti na izobraževanje? Mogoče imaš dodatno vprašanje? Izpolni informativno prijavo in z veseljem se bomo pogovorili ter odpravili vsak dvom.

Sem študent(-ka) GEA College.Sem član(-ica) Alumni kluba GEA College.

Z izpolnitvijo informativne prijave se strinjam z objavljenimi splošnimi pogoji.

Veseli bomo, če se strinjate:

- da vam pošiljamo e-novice s področja podjetništva/ poslovnega sveta in drugih zanimivih vsebin.
Se strinjam, obveščajte me preko elektronske pošte

- da vas obveščamo o izobraževanjih in študijskih programih GEA College ter drugih izobraževanjih, kjer GEA College sodeluje kot partner.
Se strinjam, obveščajte me preko elektronske pošte
Se strinjam, obveščajte me preko telefona

Vaše posredovane podatke (ime, priimek, elektronski naslov, telefon) bo GEA College d.d. in družbe v skupini, uporabljala v namen pošiljanja e-novic, obvestil o izobraževanjih in študijskih programih GEA College ter drugih izobraževanjih, kjer GEA College sodeluje kot partner.
Kadarkoli lahko zahtevate:
- Odjavo od prejemanja s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Ob odjavi bomo vaš e-naslov začasno premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, nato pa ga trajno izbrisali.
- Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@gea-college.si.
- Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@gea-college.si.
- Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@gea-college.si.

GEA College bo z vašimi osebnimi podatki ravnal s skrbnostjo in v skladu z zakonodajo, do vašega preklica oz. po odjavi od prejemanja e-sporoči, bomo vaš e-naslov izbrisali. Z nami upravljajo s podatki skrbno izbrana podjetja, ki spoštujejo in delujejo v skladu z GDPR.

* Obvezno polje
SPLOŠNI POGOJI
Plačilo vključuje predavanja, praktične predstavitve in razlage, gradivo predavanj, potrdilo o udeležbi na izobraževanju ter prigrizke in napitke med odmori. Rok plačila je najkasneje 3 dni pred začetkom izvedbe, v kolikor ni pri posameznih izvedbah določeno drugače. V primeru odjave 5 dni pred izvedbo zaračunamo stroške v višini 10% celotne kotizacije. V kolikor je odjava udeležbe 2 dni pred izvedbo izobraževanja zaračunamo stroške v višini 50% kotizacije. Če se prijavljeni/a ne odjavi, zaračunamo celotno kotizacijo. V primerih višje sile (bolezen, smrt ipd.) lahko uveljavljate povračilo kotizacije z dokazilom.
Ponudnik izobraževanja si v primeru premajhnega števila prijavljenih udeležencev pridržuje pravico do odpovedi izobraževanja (brez morebitnih dodatnih obveznosti, ki bi lahko nastale) in sicer najkasneje 2 dni pred izvedbo. V primeru odpovedi bomo kontaktirali vse že prijavljene udeležence ter jim ponudili možnost udeležbe na naslednjem izvedenem izobraževanju ali možnost vračila že plačane kotizacije.

Termin izobraževanja

31. 5. – 21. 6. 2018

Cena

REDNA CENA: 1.790 EUR* (+ DDV)

* možnost plačila na obroke (zadnji obrok mora biti poravnan do 31. 5. 2018)

Ugodnosti

15% popust** za študente GEA College
15% popust** za člane Alumni kluba GEA College

** popust velja na polno ceno izobraževanja, ki znaša 1790 EUR (+ DDV)

gea

GEA College, Dunajska 156, 1000 Ljubljana

E-pošta: infodesk@gea-college.si

Telefon: +386 1 5881 325

SPREMLJAJTE NAS TUDI NA:

© 2017 GEA College Vse pravice pridržane. Izdelava: Info-net