GEA College    infodesk@gea-college.si   +386 1 5881 325

Informativna prijava – certifikat za digitalni marketing

Certifikat za digitalni marketing

Informativna prijava

Želiš se prijaviti na izobraževanje? Mogoče imaš dodatno vprašanje? Izpolni informativno prijavo in z veseljem se bomo pogovorili ter odpravili vsak dvom.

Sem študent(-ka) GEA College.Sem član(-ica) Alumni kluba GEA College.

Z izpolnitvijo informativne prijave se strinjam z objavljenimi splošnimi pogoji.

* Obvezno polje
** Z izpolnitvijo obrazca Informativna prijava jamčim za pravilnost podatkov in dovoljujem, da družbe v skupini GEA College moje osebne podatke hranijo in obdelujejo za namen izvajanja neposrednega trženja (obveščanja o ugodnostih, ponudbi, novostih in akcijah). Pridobljene osebne podatke bodo družbe skrbno varovale in uporabljale v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
SPLOŠNI POGOJI
Plačilo vključuje predavanja, praktične predstavitve in razlage, gradivo predavanj, potrdilo o udeležbi na izobraževanju ter prigrizke in napitke med odmori. Rok plačila je najkasneje 3 dni pred začetkom izvedbe, v kolikor ni pri posameznih izvedbah določeno drugače. V primeru odjave 5 dni pred izvedbo zaračunamo stroške v višini 10% celotne kotizacije. V kolikor je odjava udeležbe 2 dni pred izvedbo izobraževanja zaračunamo stroške v višini 50% kotizacije. Če se prijavljeni/a ne odjavi, zaračunamo celotno kotizacijo. V primerih višje sile (bolezen, smrt ipd.) lahko uveljavljate povračilo kotizacije z dokazilom.
Ponudnik izobraževanja si v primeru premajhnega števila prijavljenih udeležencev pridržuje pravico do odpovedi izobraževanja (brez morebitnih dodatnih obveznosti, ki bi lahko nastale) in sicer najkasneje 2 dni pred izvedbo. V primeru odpovedi bomo kontaktirali vse že prijavljene udeležence ter jim ponudili možnost udeležbe na naslednjem izvedenem izobraževanju ali možnost vračila že plačane kotizacije.

Termin izobraževanja

15. 5. – 13. 6. 2018

Cena

FIRST MINUTE prijava = 15% popust (do 1. 4. 2018) – CENA: 1.521,50 EUR* (+ DDV)
POLNA CENA: 1.790 EUR* (+ DDV)

* možnost plačila na obroke (zadnji obrok mora biti poravnan do 15. 3. 2018)

Ugodnosti

15% popust** za študente GEA College
15% popust** za člane Alumni kluba GEA College

** popust velja na polno ceno izobraževanja, ki znaša 1790 EUR (+ DDV)

gea

GEA College, Dunajska 156, 1000 Ljubljana

E-pošta: infodesk@gea-college.si

Telefon: +386 1 5881 325

SPREMLJAJTE NAS TUDI NA:

© 2017 GEA College Vse pravice pridržane. Izdelava: Info-net